divendres, 7 de juny del 2024

Travels

 Travels

 Estats Units (Nova York)

Guia per un cap de setmana a Nova York

Dissabte

Matí:


Central Park: Comença el dia amb un passeig per Central Park. Pots llogar una bicicleta o simplement caminar i gaudir dels paisatges. Visita llocs emblemàtics com Bethesda Terrace i el Bow Bridge.


Tarda:

 Cinquena Avinguda: Passeja per la Cinquena Avinguda, on pots veure llocs com la Catedral de Sant Patrici, el Rockefeller Center i fer algunes compres.


Nit:

Broadway: Assisteix a un espectacle de Broadway. Compra les teves entrades amb antelació per assegurar-te de veure un bon espectacle.

Sopar a Hell's Kitchen: Després del teatre, sopa a Hell's Kitchen, un barri conegut per la seva varietat de restaurants.


Diumenge

Matí:


Estàtua de la Llibertat i Ellis Island: Agafa el ferri des de Battery Park per visitar l'Estàtua de la Llibertat i Ellis Island. És una experiència històrica i cultural molt enriquidora.

Wall Street i el Memorial de l'11-S: En tornar, passeja pel Districte Financer i visita el Memorial de l'11-S i el One World Trade Center.

Tarda:


 Pont de Brooklyn: Creua el Pont de Brooklyn a peu i gaudeix de les vistes impressionants de l'skyline de Manhattan. Un cop a Brooklyn, pots passejar per DUMBO i Brooklyn Heights.


Nit:

Sopar a Brooklyn: Acaba el teu cap de setmana amb un sopar a Brooklyn. Pots trobar restaurants amb vistes espectaculars de la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Travels

 Travels  Estats Units (Nova York) Guia per un cap de setmana a Nova York Dissabte Matí: Central Park: Comença el dia amb un passeig per Cen...